culinaire
zaken
.nl
Groentenbouillon met tomaat en strikjes
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1
50
4
2
2
-
-
liter
gram
eetlepel
stuks
eetlepel
naar smaak
naar smaak
bouillon (groente-)
pasta (vlinders) ingrediënt info
room (slag-)
tomaat (vlees-) ingrediënt info
bieslook ingrediënt info
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Leg de tomaten enkele seconden in kokend water en trek de velletjes eraf. Halveer ze, verwijder vocht en zaadjes en snij het vruchtvlees in blokjes. Breng de bouillon aan de kook en voeg de strikjes erbij. KLop de slagroom stijf. Breng de soep op smaak met wat zout en peper, en roer de blokjes tomaat erdoor. Soep opdienen met een toefje slagroom.e
Voedings-
waarde
Energie521 KiloJoules
124 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
10 gram
3 gram
1 gram