culinaire
zaken
.nl
Garnalencocktail 3
(Met pittige whiskysaus)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
350
4
3
3
3
2
1
1
1
1
1
1
1
gram
takje
eetlepel
eetlepel
druppel
theelepel
stuks
krop
eetlepel
stuks
eetlepel
stuks
theelepel
garnaal (Hollands,gepeld)
peterselie (vers) ingrediënt info
room (slag-)
mayonaise ingrediënt info
tabasco
sap (citroen-)
grapefruit (wit)
sla ingrediënt info
whisky
avocado ingrediënt info
puree (tomaten-)ingrediënt info
limoen ingrediënt info
saus (worcestershire-)
Berei-
ding
4 grote wijnglazen vullen met slablaadjes. Avocado schoonmaken en in blokje snijden. Grapefruit dik schillen. Partjes tussen de vliezen uitsnijden. Garnalen, grapefruit en avocado door elkaar scheppen en over de glazen verdelen.
Voor de saus: alle ingredienten met tabasco, zout en peper naar smaak mengen. Saus over de glazen verdelen. Op de rand van elk glas een plakje limoen. Eventueel garneren met peterselie.
Voedings-
waarde
Energie1561 KiloJoules
372 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
14 gram
22 gram
6 gram