culinaire
zaken
.nl
Garnalencocktail 1
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
200
6
2
2
2
1
1
1
1
1
1
1
-
-
gram
blaadje
eetlepel
eetlepel
eetlepel
eetlepel
stuks
theelepel
theelepel
theelepel
stuks
eetlepel
naar smaak
naar smaak
garnaal (Hollands,gepeld)
sla ingrediënt info
mayonaise ingrediënt info
room (koffie-)
wijn (wit)
ketchup (tomaten-)
ui ingrediënt info
saus (worcestershire-)
sap (citroen-)
paprika (poeder) ingrediënt info
citroen
peterselie ingrediënt info
peper (wit) ingrediënt info
zout
Voor-
berei-
ding
Maak een lekker sausje van mayonaise, koffieroom, tomatenketchup, witte wijn, citroensap, geraspte ui, worchestershiresaus, wat zout, versgemalen peper en paprikapoeder.
Berei-
ding
In zes coupes een blaadje kropsla leggen. De garnalen over de coupes verdelen en de saus erover schenken. Bestrooien met fijngesneden peterselie en aan de rand een schijfje citroen steken.
Voedings-
waarde
Energie804 KiloJoules
191 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
17 gram
12 gram
5 gram