culinaire
zaken
.nl
Avocadomousse met ansjovis
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
8
3
2
2
2
stuks
theelepel
stuks
eetlepel
eetlepel
ansjovis (filet)
sap (citroen-)
avocado ingrediënt info
kappertjes
peterselie (vers) ingrediënt info
Berei-
ding
Snij de avocado's doormidden en verwijder de pitten. Haal het vruchtvlees er voorzichtig uit met een lepel. Besprenkel dit met citroensap om verkleuring te voorkomen. Pureer de avocado's met de helft van de ansjovis en de kappertjes. Doe de puree weer terug in schil van de avocado's. Plaats een toefje peterselie en de overige ansjovis in rolletjes als garnering op de avocadomousse.
Voedings-
waarde
Energie813 KiloJoules
194 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
9 gram
10 gram
6 gram