culinaire
zaken
.nl
Avocado-cremesoep
(Crema de aguacate)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
6
2
5
2
2
-
-
deciliter
deciliter
centiliter
theelepel
stuks
naar smaak
naar smaak
bouillon (kippen-)
room (slag-)
sherry (droog)
sap (citroen-)
avocado ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Snij de avocado's in de lengte door en haal de pitten eruit. Schep het vruchtvlees uit de schillen. Pureer het vruchtvlees met de slagroom en het citroensap in een keukenmachine. Verwarm de bouillon in een pan en roer er de avocadopuree en de sherry door. Laat de soep door en door warm worden en maak hem op smaak met zout en peper. De soep kan zowel warm als koud geserveerd worden.
Voedings-
waarde
Energie1425 KiloJoules
339 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
9 gram
4 gram
6 gram