culinaire
zaken
.nl
Auberginepuree
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
7
2
2
1
1
1
-
-
eetlepel
theelepel
stuks
stuks
eetlepel
teentje
naar smaak
naar smaak
olie (olijf-) ingrediënt info
sap (citroen-)
aubergine ingrediënt info
ui ingrediënt info
peterselie ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
De groene uiteinden van de aubergines verwijderen en de hele vruchten grilleren totdat de schil bruin wordt en barst. Het vel eraf trekken en het vruchtvlees pureren. Geraspte ui en 1 platgeslagen teentje knoflook toevoegen, de ingredienten gladroeren, zout en peper toevoegen. Langzaam de olijfolie toevoegen. Peterselie en citroensap erdoor roeren. De puree als een koude salade serveren.
Voedings-
waarde
Energie975 KiloJoules
232 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
9 gram
3 gram
7 gram