culinaire
zaken
.nl
Aardappelpoffertjes met knoflook
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
10
5
4
1
1
-
gram
gram
eetlepel
teentje
stuks
stuks
naar smaak
aardappel ingrediënt info
bloem ingrediënt info
olie ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
ui ingrediënt info
ei (kip)ingrediënt info
zout
Berei-
ding
De aardappels schillen en raspen. Ei, bloem, zout, fijngehakte uien en knoflookteentjes door de aardappels roeren. Olie in de pan verhitten. Met een lepel wat deeg erin doen, dit wat platdrukken en aan beide kanten knapperig bruin bakken. Na elkaar 12 poffertjes bakken. Direct serveren. Een frisse salade erbij geven.
Voedings-
waarde
Energie1104 KiloJoules
263 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
26 gram
5 gram
4 gram