culinaire
zaken
.nl
Piendang Ajam
(fijngekruide pikante kip)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
7.50
2.50
2
2
2
1
1
1
-
gram
theelepel
theelepel
eetlepel
theelepel
stuks
stuks
eetlepel
theelepel
naar smaak
kip
komijn
ketoembar
ui ingrediënt info
laos (poeder)
peper (Spaans,groen) ingrediënt info
sereh
asem (water) ingrediënt info
trassi
zout
Berei-
ding
Eerst de kruiden fijnstampen. De kip in stukken snijden. Kook de kip met de fijngestampte kruiden gaar en voeg er het trassi-water bij, terwijl het asem-water naar smaak hierbij kan worden gevoegd. Laat dit doorkoken totdat alles gaar is. N.B.: De sereh wordt niet fijngestampt.
Voedings-
waarde
Energie1208 KiloJoules
288 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
5 gram
39 gram
1 gram