culinaire
zaken
.nl
Varkensschnitzels gevuld met tong
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
150
50
4
4
1
1
gram
gram
stuks
stuks
zakje
theelepel
tomaat ingrediënt info
boter (room-)
varkensschnitzel (ongep.)
rundertong (gerookt,plak)
saus (kruiden-,groen)
seasoned pepper
Berei-
ding
Schnitzels met de peper inwrijven. Plakje tong en tomaat erop leggen, de schnitzel dubbelklappen en met cocktailprikkertje vastzetten. Saus maken volgens bereidingswijze op zakje. In koekepan boter of margarine verhitten en hierin de schnitzels aan beide kanten ongeveer 5 minuten bakken. Vlees uit de pan halen, saus toevoegen en al roerende verwarmen. Saus over vlees schenken.
Voedings-
waarde
Energie2153 KiloJoules
513 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
3 gram
69 gram
1 gram