culinaire
zaken
.nl
Entrecotes voor de barbeque
(in een marinade van kaneel en knoflook)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
6
4
4
4
1
1
-
theelepel
eetlepel
eetlepel
stuks
fles
teentje
naar smaak
sap (citroen-)
ketchup (tomaten-)
olie (olijf-) ingrediënt info
runderentrecote
saus (tropisch)
knoflook ingrediënt info
kaneel (poeder)
Voor-
berei-
ding
Meng in een kom het citroensap met de tomato frito (Heinz), olie en kaneel. Pel de knoflook en pers deze erboven uit. Breng de marinade op smaak met zout en peper. Bestrijk de entrecotes (met vetrandje) rijkelijk met de marinade en leg ze in een schaal. Laat dit afgedekt met vershoudfolie minimaal 2 uur in de koelkast marineren. Keer ze wel een keer om.
Berei-
ding
Rooster de entrecotes op de barbeque aan beide zijden in 7 minuten zodat het vlees van binnen rose wordt. Serveer de tropische saus er apart bij.
Voedings-
waarde
Energie1316 KiloJoules
313 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
4 gram
35 gram
0 gram