culinaire
zaken
.nl
Cordon bleu
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
400
400
100
100
4
4
2
2
1
-
-
gram
gram
gram
gram
gram
stuks
plakje
stuks
eetlepel
stuks
naar smaak
naar smaak
varkenslappen (mager)
runderklapstuk
aardappel ingrediënt info
kaas (jong)
kaas (oud)
wortel
ham (boeren-)
ui ingrediënt info
meel (paneer-)
ei (kip)ingrediënt info
zout
peper (wit) ingrediënt info
Berei-
ding
Zet klapstuk 1.5 uur van te voren op. Sla de (dunne) hamlappen met een hamer plat. Vul de rauwe boerenham met jonge en oude kaas. Haal dit door een rauw ei en paneermeel. Voeg zout en peper naar smaak toe. Sla de hamlappen dubbel. Voeg aan klapstuk wortelen, ui en gekookte aardappelen toe.
Voedings-
waarde
Energie2331 KiloJoules
555 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
23 gram
36 gram
4 gram