culinaire
zaken
.nl
Vis (gestoofd) in kruidensaus
(Ikan Sanggrobanding)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
2.50
12
6
4
4
4
2
1
1
1
0.50
0.25
deciliter
stuks
stuks
stuks
teentje
centimeter
eetlepel
theelepel
eetlepel
schijf
theelepel
eetlepel
melk ingrediënt info
kemirie (noot)
vis (wit-)
peper (groen) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
sereh
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
trassi
ketjap (manis)
laos (vers)
kurkuma (poeder)
asem (water) ingrediënt info
Berei-
ding
Bak de vis (makreel) half gaar. Stamp de kemiris, lomboks, knoflook, trassi, koenjit en laos goed fijn en fruit dit mengsel in de olie. Doe er dan melk, sereh en ketjap bij. Laat de saus 5 minuten goed doorkoken en voeg dan de vis toe. Als de vis door en door warm is, kan het gerecht opgediend worden.
Voedings-
waarde
Energie0 KiloJoules
0 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
0 gram
0 gram
0 gram