culinaire
zaken
.nl
Kabeljauw (geroosterd) in koolbladeren
(Ikan Koebis)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
300
50
5
4
2.50
1
1
1
gram
gram
stuks
stuks
eetlepel
stuks
theelepel
schijf
kabeljauw (filet)
boter (bak-)
koolblad (groen)
peper (rood) ingrediënt info
suiker (basterd-,bruin)ingrediënt info
ui ingrediënt info
trassi
laos (vers)
Berei-
ding
De ui wordt fijngesneden.

Kook de koolbladeren half gaar in ruim water. Stamp ui, lombok, laos en trassi fijn en fruit het mengsel in boter. Haal de pan van het vuur en roer er bruine suiker doorheen. Leg in de koolbladeren een laagje gefruite kruiden en vervolgens een mootje vis. Bedek dit weer met kruiden. Vouw de koolbladeren goed dicht, maak ze vast met een houten prikker en rooster ze boven een houtskoolvuur of zet ze circa 20 minuten in een hete oven.
Voedings-
waarde
Energie0 KiloJoules
0 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
0 gram
0 gram
0 gram