culinaire
zaken
.nl
Schelvis (gekookt) in mayonaisesaus
(Ikan Kakap)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
750
5
4
4
3
2
2
1
-
-
gram
eetlepel
stuks
eetlepel
stuks
eetlepel
stuks
krop
naar smaak
naar smaak
schelvis
olie (sla-) ingrediënt info
eidooier
azijn ingrediënt info
augurk ingrediënt info
kappertjes
ei (kip)ingrediënt info
sla ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
We gebruiken voor dit recept 1 schelvis. De in moten gehakte schelvis wordt in zout water gekookt. Intussen een mayonaise maken van slaolie, azijn, de eierdooiers, peper en zout. Hierin worden de moten vis gewenteld, die vervolgens in het midden van een schaal gelegd worden. De rest van de mayonaise giet men over de vis. Sla, kappertjes, augurkjes en de gehalveerde eieren schikt men om de vis heen.
Voedings-
waarde
Energie0 KiloJoules
0 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
0 gram
0 gram
0 gram