culinaire
zaken
.nl
Kabeljauw (Geroosterd)
(Ikan Boemboe Ketjap)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1
2
1
1
1
0.50
0.50
0.10
kilogram
eetlepel
eetlepel
theelepel
stuks
theelepel
theelepel
eetlepel
kabeljauw (filet)
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
ketjap (manis)
laos (poeder)
ui ingrediënt info
knoflook (poeder) ingrediënt info
sambal oelek
azijn ingrediënt info
Berei-
ding
De ui wordt gesnipperd.

Fruit de ui met de knoflook, wrijf ze fijn en vermeng ze met de overige kruiden. Maak de (harde) moten vis schoon en smeer ze in met het kruidenmengsel. Wikkel vervolgens de vis in aluminiumfolie, dat aan de binnenzijde is ingevet met wat olie. Rooster de vispakjes gaar in 20 a 30 minuten.
Voedings-
waarde
Energie0 KiloJoules
0 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
0 gram
0 gram
0 gram