culinaire
zaken
.nl
Kabeljauwpakketjes met leerdammer kaas
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
400
400
9
4
2
2
0.50
gram
gram
gram
plakje
eetlepel
eetlepel
theelepel
eetlepel
ham
kabeljauw (filet,diepvr)
kaas (Leerdammer)
bladerdeeg ingrediënt info
bieslook (vers) ingrediënt info
bloem ingrediënt info
kruiden (vis-)
olie ingrediënt info
Voor-
berei-
ding
Neem voor de kaas en ham dikke plakken van 125 c.q. 100 gram.
Berei-
ding
Verwarm de oven voor op 200. Spreid het bladerdeeg uit en laat het circa 10 minuten ontdooien. Vet de bakplaat in met olie. Bestuif het aanrecht met bloem.

Wrijf de kabeljauw in met de viskruiden en vouw de ham om de kabeljauw. Leg een vispakketje in het midden van een plakje bladerdeeg en leg er een plak Leerdammer op. Bestrooi de kaas met de bieslook en dek dit af met een plakje bladerdeeg. Druk de zijkanten op elkaar en rol ze wat naar binnen.

Snij uit het overgebleven plakje bladerdeeg 4 visjes en plak deze met water vast op de bovenkant van de pakketjes.

Leg de pakketjes op de bakplaat en bak ze in het midden van de voorverwarmde oven in circa 20 minuten goudbruin.

Lekker met: sla, mais en tomaat.
Voedings-
waarde
Energie3843 KiloJoules
915 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
46 gram
51 gram
0 gram