culinaire
zaken
.nl
Kabeljauw in chinese zoetzure saus
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
4
2
20
1
1
-
stuks
deciliter
gram
eetlepel
eetlepel
naar smaak
kabeljauw (moot)
saus (zoetzuur)
broccoli (roosjes) ingrediënt info
wijn (wit)
siroop (gember)
zout
Berei-
ding
Maak de kabeljauw goed droog met keukenpapier. Sprenkel de wijn erover, strooi er iets zout op en bestrijk de moten met de gembersiroop. Maak de vis gaar in de magnetron. Kook de broccoli in licht gezouten water knapperig gaar. Warm de zoetzure saus op. Giet deze saus over de vis en garneer met broccoli. Serveer direkt, bijvoorbeeld met rijst.
Voedings-
waarde
Energie497 KiloJoules
118 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
1 gram
21 gram
0 gram