culinaire
zaken
.nl
Gemarineerde vis
(Seviche de pescado)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
150
70
2
1
1
1
0.50
0.25
-
gram
gram
theelepel
eetlepel
stuks
eetlepel
stuks
stuks
theelepel
naar smaak
kabeljauw (filet)
tomaat ingrediënt info
sap (citroen-)
olie ingrediënt info
peper (rood) ingrediënt info
kappertjes
avocado ingrediënt info
citroen
oregano ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Doe de blokjes vis in een kom. Schenk er het citroensap over en roer de blokjes vis hier goed doorheen. Laat de blokjes vis ongeveer 4 uur marineren in het citroensap. Roer de vis tijdens het marineren af en toe om. Voeg de in stukjes gesneden tomaat, de kleingesneden rode peper, olie, de kappertjes en de oregano aan de vis toe. Laat het mengsel nog ongeveer 1 uur op een koele plek staan. Maak de gemarineerde vis op smaak met zout. Verdeel het vismengsel op vier borden en garneer het met plakjes avocado en citroen.
Voedings-
waarde
Energie988 KiloJoules
235 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
12 gram
23 gram
4 gram