culinaire
zaken
.nl
Gebakken forel
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
100
1
10
4
1
-
-
gram
deciliter
gram
stuks
bosje
naar smaak
naar smaak
margarine
wijn (wit)
amandel (snippers) ingrediënt info
forel
peterselie (bosje) ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Spoel de forellen goed af met water. Vul de buik van de forel met zout, grof gemalen peper en grof gehakte peterselie. Sluit de buik af met een houten cocktailprikker. Bak de gevulde forel in ruim boter om en om in ongeveer 2 minuten per kant. Doe de forel in een ovenschaal. Voeg witte wijn toe. Leg de amandelschijfjes bovenop. Laat de forel ongeveer 6 minuten grillen onder een hete grill. Indien nodig kunt u de tijd onder de grill verlengen met 6 minuten maar dan moet u wel een stukje aluminiumfolie op de forel leggen.
Voedings-
waarde
Energie3098 KiloJoules
738 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
0 gram
75 gram
0 gram