culinaire
zaken
.nl
Forel met gekruide mayonaise
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
2
2
2
2
1
1
1
5
-
-
stuks
eetlepel
stuks
eetlepel
eetlepel
stuks
eetlepel
gram
naar smaak
naar smaak
forel
azijn (naturel) ingrediënt info
tomaat ingrediënt info
mayonaise ingrediënt info
peterselie ingrediënt info
citroen
bieslook (vers) ingrediënt info
suiker
zout
peper (wit) ingrediënt info
Berei-
ding
Kook de forellen in zoveel water dat ze net onder staan met 20 gram zout per liter water. Laat ze afkoelen, goed uitlekken en leg ze naast elkaar op een schotel met de koppen op een plakje tomaat. Klop de mayonaise los met 1 eetlepel fijngehakte peterselie en fijngehakte bieslook, iets geraspte citroenschil, zout, versgemalen peper en een mespunt suiker. Giet deze mayonaise over de forellen, waarbij de koppen en staarten zichtbaar moeten blijven. Garneer het geheel met schijfjes citroen, tomaten en een toefje peterselie.
Voedings-
waarde
Energie3179 KiloJoules
757 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
17 gram
77 gram
2 gram