culinaire
zaken
.nl
Spaanse sandwich
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
10
4
2
2
0.50
0.25
gram
stuks
eetlepel
sneetje
blik
krop
boter (bak-)
olijf
sandwichspread
brood (wit)
tonijn
sla ingrediënt info
Berei-
ding
1. Laat de tonijn uitlekken, verdeel de vis in stukjes en schep de sandwichspread erdoor. 2. Snij de olijven in plakjes. 3. Was de slablaadjes (2 stuks) en dep ze droog. 4. Besmeer het brood met boter. 5. Leg op de eerste snee brood een slablad, verdeel hierover het tonijnmengsel en de olijven, dek het geheel af met een slablad en de tweede snee brood. 6. Snij de sandwich doormidden.
Voedings-
waarde
Energie1231 KiloJoules
293 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
39 gram
7 gram
3 gram