culinaire
zaken
.nl
Aardappelsoep 1
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1.50
1.50
350
100
100
1
1
kilogram
liter
gram
gram
gram
blik
stuks
aardappel ingrediënt info
bouillon
soepgroenten (boeren-)
worst (chorizo)
spek (gerookt)
soep (champignon-creme-)
worst (rook-)
Voor-
berei-
ding
-
Berei-
ding
De aardappels geschild in de bouillon tot soep koken (afhankelijk van soort aardappel 15-20 min). Je kunt ze nu stampen en doorroeren.

Boerensoepgroente erbij, de rookworst er boven op en met de deksel op de pan in ongeveer 15 minuten door en door heet laten worden. Ondertussen bacon in reepjes snijden en in droge koekenpan uitbakken. Worst snijden en erdoor scheppen. Bacon er niet door (wordt ie slap) maar erover of erbij serveren.

Bij de uitgebreide variant kies je natuurlijk je eigen groente, je gooit er naast groente ook een blikje champignonsoep van AH doorheen en en flinke stoot chorizo worst.
Voedings-
waarde
Energie2727 KiloJoules
649 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
44 gram
23 gram
8 gram