culinaire
zaken
.nl
Stracciatella
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1.50
900
25
4
4
-
-
-
liter
gram
gram
eetlepel
stuks
naar smaak
naar smaak
naar smaak
bouillon (kippen-)
spinazie (diepvries)
boter (room-)
kaas (parmezaans)
eidooier
nootmuskaatingrediënt info
peper (wit) ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Kook de spinazie 4 minuten. Laat ze goed uitlekken en maak er vervolgens puree van. Smelt de boter in een steelpan, voeg spinazie, zout, peper en nootmuskaat toe. Laat dit ongeveer 2 minuten al roerende koken. Klop de eidooiers met de parmezaanse kaas. Giet het mengsel in de hete bouillon. Meng het goed en voeg er dan het spinaziemengsel bij. Laat de soep ongeveer 5 minuten zacht koken. Heet opdienen.
Voedings-
waarde
Energie1064 KiloJoules
253 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
7 gram
17 gram
5 gram