culinaire
zaken
.nl
Sour creamdip
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
250
1
1
1
1
0.50
Milliliter
teentje
eetlepel
eetlepel
theelepel
theelepel
room (zuur)
knoflook ingrediënt info
saus (chili-)
saus (worcestershire-)
mierikswortel (poeder)
peper (cayenne-) ingrediënt info
Voor-
berei-
ding
Pers de knoflook of snij deze zeer fijn.
Berei-
ding
Meng alle ingredienten in een kom goed door elkaar en zet de dip, afgedekt, 2-3 uur in de koelkast.
Deze dip past goed bij vis, zoals gerookte forel of geroosterde kabeljauw, maar is ook heerlijk gewoon als een dip met toostjes of met knapperige verse groenten.
Voedings-
waarde
Energie830 KiloJoules
198 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
5 gram
3 gram
0 gram