culinaire
zaken
.nl
Indonesische slasaus
(Saus voor salades en komkommer)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
24
4
2
1
1
1
-
-
-
gram
stuks
theelepel
eetlepel
eetlepel
theelepel
naar smaak
naar smaak
naar smaak
boter (bak-)
ei (kip)ingrediënt info
mosterd
asem (water) ingrediënt info
suiker (basterd-,bruin)ingrediënt info
kerrie (poeder)
zout
peper ingrediënt info
nootmuskaatingrediënt info
Berei-
ding
Kook de eieren hard en prak ze fijn. Voeg de overige ingredienten toe en roer het geheel goed door elkaar. Smelt de boter en roer die eveneens door de saus. Eventueel verdunnen. Serveren bij: salades, komkommer.
Voedings-
waarde
Energie587 KiloJoules
140 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
4 gram
7 gram
0 gram