culinaire
zaken
.nl
Babi Pangang Saus II
(Zoetzure saus voor babi pangang)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
6
2
2
2
2
1
1
1
eetlepel
eetlepel
eetlepel
eetlepel
teentje
eetlepel
eetlepel
theelepel
ketchup (tomaten-)
saus (chili-)
ketjap (manis)
azijn ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
taotjo
suiker
maizena
Berei-
ding
We gebruiken 0.5 fles tomatenketchup.

Knoflook met taotjo fijnwrijven. Dit in hete olie 2 minuten fruiten. Vervolgens de rest toevoegen en het geheel met maizena of bloem binden. Eventueel wat water toevoegen.
Voedings-
waarde
Energie251 KiloJoules
60 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
10 gram
1 gram
1 gram