culinaire
zaken
.nl
Appel - Tijmsaus
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1.25
1
5
1
1
-
deciliter
deciliter
eetlepel
stuks
teentje
naar smaak
yoghurt
compote (appel)
mayonaise ingrediënt info
prei
knoflook ingrediënt info
tijm ingrediënt info
Berei-
ding
Bak een fijngehakte prei met een gesnipperd teentje knoflook in een scheutje olie glazig. Voeg een theelepel gedroogde tijm to. Laat het mengsel afkoelen en roer er vervolgens 1 deciliter appelcompote, 5 eetlepels mayonaise en 5 eetlepels yoghurt door. Breng het sausje op smaak met zout en peper.
Voedings-
waarde
Energie1167 KiloJoules
278 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
13 gram
3 gram
1 gram