culinaire
zaken
.nl
Ananas gevuld met fruitsalade
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1
0.50
150
50
0.50
3
2
4
stuks
liter
gram
gram
deciliter
stuks
eetlepel
eetlepel
ananas ingrediënt info
ijs (room-)
kers (pitvrij,pot)
rozijn (blank) ingrediënt info
rum
banaan ingrediënt info
honing
kokos (geraspt)
Voor-
berei-
ding
Rozijnen wassen en laten weken in de rum. kersen laten uitlekken in een zeef. Ananas halveren in de lengte (kroon eraan laten) en het vruchtvlees uit de schil snijden. Harde kern uit de ananas verwijderen en het vruchtvlees in stukjes snijden.
Berei-
ding
Bananen pellen en in plakjes snijden. Het fruit en de honing door de rozijnen met rum scheppen. De salade in de ananashelften scheppen en circa 1 kwartier in de koelkast zetten. De kokos in een droge koekepan goudbruin roosteren.

Voor het serveren de ananas uit de koelkast halen, bolletjes ijs over de ananashelften verdelen en de kokos erover strooien. Direct serveren.
Voedings-
waarde
Energie2420 KiloJoules
576 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
85 gram
7 gram
5 gram