culinaire
zaken
.nl
Verse vruchten met vanilledip
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
2
100
5
2
1
1
1
1
deciliter
gram
centiliter
druppel
stuks
stuks
eetlepel
stuks
vla (vanille-)
aardbei ingrediënt info
room (slag-)
essence (vanille-)
appel
banaan ingrediënt info
likeur (sinaasappel-)
perzik
Berei-
ding
Klop de slagroom bijna stijf en schep hem door de vanillevla. Voeg de vanille-essence, het citroensap en de sinaasappellikeur eraan toe.

Doe deze dipsaus in 2 bakjes en zet die op 2 grote borden. Maak het fruit schoon en snij het, indien nodig, in eenhaps stukjes. Prik de stukjes fruit aan cocktailprikkers en leg ze naast de bakjes dipsaus op de borden. (Ander fruit kan natuurlijk ook.)
Voedings-
waarde
Energie1084 KiloJoules
258 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
35 gram
2 gram
6 gram