culinaire
zaken
.nl
Rastafruit
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
3.50
30
30
4.50
4.50
-
deciliter
gram
gram
stuks
eetlepel
naar smaak
saus (cranberry-)
boter (room-)
suiker (basterd-,bruin)ingrediënt info
banaan ingrediënt info
rum
nootmuskaatingrediënt info
Berei-
ding
Schil de bananen en snij ze in de lengte door. Fruit ze zachtjes in de boter tot ze lichtbruin zijn. Strooi hier de bruine basterdsuiker en nootmuskaat over. Schud de pan zacht heen en weer, zodat de bananen door de suiker worden bedekt. Schenk de rum erover en steek aan. Dien de bananen brandend op, met een beetje cranberrysaus en met licht geklopte slagroom.
Voedings-
waarde
Energie1917 KiloJoules
456 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
89 gram
2 gram
5 gram