culinaire
zaken
.nl
Mango-umer pudding
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
2
3
1
1
1
0.40
deciliter
blaadje
stuks
theelepel
stuks
eetlepel
umer
gelatine
kiwi ingrediënt info
sap (citroen-)
mango ingrediënt info
suiker
Berei-
ding
Week de blaadjes gelatine in koud water. Maak intussen de mango schoon, houd 2 schijfjes apart en snij de rest in stukjes. Pureer de mango met de suiker, enkele druppels citroensap en 2 eetlepels water in de keukenmachine. Houd 4 eetlepels van de puree apart en meng de rest door de umer. Verhit 2 eetlepels water en los hierin, van het vuur, de uitgeknepen gelatine op. Meng het door het umermengsel. Schenk het umermengsel in 2 (met koud water om gespoelde) puddingvormpjes en laat de puddinkjes in de koelkast minstens 3 uur opstijven. Snij de geschilde kiwi in plakjes. Stort de puddinkjes en schenk de achtergehouden puree erover. Garneer met mango en kiwi.
Voedings-
waarde
Energie1357 KiloJoules
323 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
53 gram
15 gram
6 gram