culinaire
zaken
.nl
Amerikaanse linzensoep
(Petti di pollo alla zitrone)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
4
300
250
200
200
100
25
1
1
1
deciliter
gram
gram
gram
gram
gram
gram
stuks
stuks
stuks
bouillon (runder-)
linzen (rood)
wortel (winter-)
kool (groen)
kaas (extra belegen)
worst (chorizo)
boter (room-)
laurier (blad)
stokbrood
ui ingrediënt info
Berei-
ding
Wortel in plakjes snijden. In grote pan boter verhitten. Wortel en ui circa 5 minuten bakken. Toevoegen runderbouillon, linzen en laurier. Met deksel op pan in circa 30 minuten bijna gaar koken.
Intussen groene kool in smalle reepjes snijden. In droge koekepan gesneden chorizo in circa 3 minuten knapperig bakken. Aan soep kool toevoegen. Chorizo erdoor roeren.
Stokbrood met kaas beleggen en gratineren.
Voedings-
waarde
Energie3340 KiloJoules
795 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
80 gram
45 gram
27 gram