culinaire
zaken
.nl
Omelet (gevuld) met gehakt
(Dadar isi)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
100
25
25
25
5
1
1
1
1
gram
gram
gram
gram
stuks
teentje
takje
stuks
stuks
gehakt (half-om-half)
kool (wit)
prei
kool (spits-)
ei (kip)ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
selderij (blad-)ingrediënt info
wortel
ui ingrediënt info
Berei-
ding
Fruit het uitje en de knoflook glazig in 2 eetlepels olie. Laat daarin het gerulde gehakt gaar worden. Onder geregeld omscheppen de fijngesneden groente toevoegen met naar smaak zout en peper. Daarna alles laten afkoelen.

Klop de eieren met zout en peper. Voeg de geklopte eieren aan de afgekoelde groente toe en meng alles goed door elkaar.

Verwarm de olie in een koekepan en zorg er voor dat deze zowel de bodem als de rand van de pan bedekt en doe de helft van het eiermengsel in de koekepan. Laat de inhoud van de pan langzaam gaar worden en aan de onderzijde goudgeel kleuren en keer het daarna om. Doe hetzelfde met de andere helft. Voeg naar smaak sambal toe.
Voedings-
waarde
Energie792 KiloJoules
189 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
4 gram
13 gram
1 gram