culinaire
zaken
.nl
shoarma-vleesschotel met rosti-kaaskorst
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
300
250
250
25
2
1
gram
gram
gram
gram
eetlepel
zakje
shoarmavlees
kaas (lichtbelegen)
boon (sperzie-,vers)
margarine
sesamzaad ingrediënt info
rosti
Berei-
ding
Voorbereiden: In een braadpan boter verhitten. Shoarmavlees in 5 minuten rondom bruin bakken. Sperziebonen erdoor scheppen. Laten afkoelen. Korst van kaas snijden en kaas grof raspen. In een kom de rosti en de kaas door elkaar scheppen. Ovenschaal invetten en het mengsel van shoarmavlees en bonen erin scheppen. Rostikaasmengsel erover verdelen en goed aandrukken. Sesamzaad erover strooien. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten. Bereiden: Oven voorverwarmen op 200 C of gasovenstand 4. In het midden van de oven shoarmavleesschotel met rosti-kaaskorst in 40 minuten goudbruin en gaar laten worden.
Voedings-
waarde
Energie1690 KiloJoules
402 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
4 gram
36 gram
0 gram