| culinaire zaken .nl |
Zuurkool met rozijnen | |||
| Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:30 | |
| Indelingen | Goedkoop Makkelijk | Snel Vegetarisch | ||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 600 4 3 0.50 |
gram eetlepel eetlepel bekertje |
kool (zuur-)![]() saus (currygewurz-) rozijn ![]() creme fraiche ![]() | ||
| Berei- ding |
Roer door het pak zuurkool de creme fraiche, rozijnen en curry-gewurzsaus. Laat dit op een zacht vuur in 20 minuten gaar worden. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 502 KiloJoules 120 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 20 gram 3 gram 4 gram |