culinaire
zaken
.nl
Zalm uit Inverlochy
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
3
12
10
7
4
0.80
-
-
centiliter
gram
gram
eetlepel
stuks
eetlepel
naar smaak
naar smaak
wijn (wit)
bloem ingrediënt info
boter (room-)
room (koffie-)
zalmmoot
ansjovis (pasta)
peper (cayenne-) ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Vermeng de bloem met een beetje zout en wat cayennepeper. Bestrooi de moten zalm aan weerskanten met de bloem. Vet een ovenschaal royaal in met boter of margarine. Roer een saus van de koffieroom, de ansjovispasta, de witte wijn of wat citroensap. Leg de zalm in de ovenschaal en giet de saus erover. Zet de ovenschaal in het midden van een voorverwarmde oven van 180 graden c en laat de vis in 25 minuten gaar worden.
Voedings-
waarde
Energie1660 KiloJoules
395 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
22 gram
31 gram
0 gram