culinaire
zaken
.nl
Varkenshaasje met asperge & bieslooksaus
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
2.50
50
5
4
2
2
1
1
1
-
-
deciliter
gram
centiliter
stuks
eetlepel
eetlepel
pak
bosje
eetlepel
naar smaak
naar smaak
water
boter (room-)
room (slag-)
varkenshaas
puree (tomaten-)ingrediënt info
pit (pijnboom-)
soep (asperge-,pakje)
bieslook ingrediënt info
cognac
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Smelt de boter en bak de haasjes in 16-20 minuten rondom bruin en gaar. Neem ze uit de pan en bestrooi met zout en peper. Afdekken. Cognac aan bakvet toevoegen. Aanbaksels losroeren. Tomatenpuree en water toevoegen. Aspergesoep erdoor kloppen. Slagroom erdoor roeren. Bieslook fijnknippen en erbij doen. Saus over varkenshaasjes verdelen. Pitten in koekepan roosteren en erover strooien.
Voedings-
waarde
Energie1366 KiloJoules
325 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
3 gram
33 gram
1 gram