culinaire
zaken
.nl
Varkensfricandeau met rode wijn
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
1
50
1
1
-
-
gram
deciliter
gram
eetlepel
eetlepel
naar smaak
naar smaak
varkensfricandeau
wijn (rood)
boter (room-)
mosterd
room (koffie-)
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Vlees inwrijven met zout, peper en mosterd. In braadpan boter verhitten. Vlees in 10 minuten rondom bruinbakken. Met deksel schuin op pan nog 20 minuten zachtjes braden. Af en toe keren. Intussen schaal voorverwarmen. Vlees op plank leggen en 5 minuten laten rusten. Aan bakvet wijn en koffieroom toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Overdoen in juskom. Vlees in plakken snijden en op voorverwarmde schaal leggen.
Voedings-
waarde
Energie1281 KiloJoules
305 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
4 gram
29 gram
1 gram