culinaire
zaken
.nl
Tournedos met champignons
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
250
50
4
4
2
0.50
-
-
gram
gram
stuks
eetlepel
eetlepel
bekertje
naar smaak
naar smaak
champignon ingrediënt info
boter (room-)
runderbiefstuk ingrediënt info
bieslook (vers) ingrediënt info
peterselie ingrediënt info
creme fraiche ingrediënt info
zout
peper (wit) ingrediënt info
Berei-
ding
Snij de champignons in dunne plakjes. Verhit de boter en bak de biefstukjes op hoog vuur bruin en van binnen rose. Leg de biefstukjes op een warme schaal en strooi er zout en peper over. Houd ze warm. Bak de champignons in het bakvet al omscheppend bruin en gaar. Knip 10 sprietjes bieslook en 3 takjes peterselie erboven fijn. Breng op smaak met zout en peper. Schep de champignons over de biefstukjes. Roer 3 eetlepels creme fraiche door het bakvet, laat dit aan de kook komen en schenk het over de champignons. Lekker met: gebakken krieltjes en gemengde salade.
Voedings-
waarde
Energie1157 KiloJoules
275 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
1 gram
39 gram
2 gram