culinaire
zaken
.nl
Tagliatelle met Saint Moret Bleu
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
225
150
1.50
50
25
3
1
gram
gram
deciliter
gram
gram
eetlepel
teentje
pasta (tagliatelle) ingrediënt info
kaas (St. Moret Blue)
creme fraiche ingrediënt info
noot (pistache-)
boter (room-)
cognac
knoflook ingrediënt info
Berei-
ding
Kook de (groene) tagliatelle in voldoende water gaar en giet het vervolgens af. Verhit de boter en voeg de geperste knoflook toe. Laat dit 1 minuut koken. Voeg hieraan de creme fraiche en de St. Moret Bleu toe. Op een lage stand verhitten totdat de kaas is gesmolten. Roer de cognac door het mengsel. Giet vervolgens de saus over de warm gehouden tagliatelle en strooi de fijngestampte pistachenoten erover.
Voedings-
waarde
Energie2803 KiloJoules
667 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
51 gram
13 gram
3 gram