culinaire
zaken
.nl
Spinazie in ansjovis-roomsaus
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
16
1
1
-
-
gram
eetlepel
theelepel
eetlepel
naar smaak
naar smaak
spinazie (diepvries)
room (koffie-)
knoflook (poeder) ingrediënt info
ansjovis (pasta)
zout
vleesextract
Berei-
ding
De diepvriesspinazie met 2 eetlepels water en zout bij middelmatige warmte in ongeveer 15 minuten ontdooien en verwarmen. Ondertussen de room en overige ingredienten in een pan koken totdat 1/3 verdampt is en een smeuige saus ontstaan is. De verwarmde spinazie door de saus mengen, op smaak afmaken en serveren. Hierbij smaken aardappelpuree en kasselerib heerlijk.
Voedings-
waarde
Energie2640 KiloJoules
629 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
64 gram
11 gram
5 gram