culinaire
zaken
.nl
Soep (tomaten) met croutons
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1
400
200
25
5
3
2
2
liter
gram
gram
gram
eetlepel
sneetje
theelepel
stuks
sap (tomaten-)
soepgroenten (boeren-)
knakworst
boter (room-)
kaas (parmezaans)
brood (wit)
kruiden (keuken-,italiaan
bouillon (vlees-,tablet)
Berei-
ding
Doe de soepgroenten met het tomatensap, 2 deciliter water, bouillontabletten, kruiden en de cocktailworstjes in een pan. Breng de soep aan de kook en laat deze 10 minuten zachtjes doorkoken. Meng intussen 1 eetlepel parmezaanse kaas door de zachte boter en bestrijk hier de sneetjes brood mee. Snij de sneetjes elk in 4 lange repen. Bak de repen brood in een droge koekepan goudbruin. Schep de soep in kommen en steek er de croutons schuin in. Geef de rest van de parmezaanse kaas er apart bij.
Voedings-
waarde
Energie2200 KiloJoules
524 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
32 gram
26 gram
2 gram