culinaire
zaken
.nl
Rosbief met champignons
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
750
5
10
1
1
1
1
0.50
-
-
gram
centiliter
gram
stuks
zakje
eetlepel
teentje
eetlepel
naar smaak
naar smaak
runderrosbief
Vermouth (wit)
boter (room-)
ui (bos-)ingrediënt info
saus (champignon-)
puree (tomaten-)ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
basilicum (vers)ingrediënt info
peper (wit) ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Wrijf 750 gram rosbief in met zout en peper en braad het vlees met de deksel schuin op de pan 25-30 minuten Fruit voor de saus 1 in ringen gesneden ui met 1 uitgeperste knoflook in 10 gram boter glazig. Roer er de basilicum door, voeg de inhoud van het zakje saus toe en breng dit met 2 deciliter water, vermouth en tomatenpuree aan de kook. Serveer de rosbief in plakken met: krielaardappeltjes en bloemkool.
Voedings-
waarde
Energie2272 KiloJoules
541 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
2 gram
36 gram
0 gram