| culinaire zaken .nl |
Rollade (varkens) | |||
| Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Nederland | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
| Indelingen | Magnetron | |||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 1 30 - - |
kilogram gram naar smaak naar smaak |
varkensrollade boter (room-) peper (wit) ![]() zout | ||
| Berei- ding |
Smelt de boter in een klein schaaltje, 650, onafgedekt, 1 minuut Bestrooi de rollade naar smaak met een beetje peper en zout en bestrijk het vlees rondom met de gesmolten boter. Leg de rollade in het midden van de kombinatie-oven op een rooster. Stel de de oven in op 250 graden, 5 minuten Daarna de kombinatiestand 250 graden/350, 19-21 minuten, afhankelijk van de dikte van het vlees. Laat het vlees na het braden, goed afgedekt met aluminiumfolie, 10-15 minuten rusten op een vleesplank voordat het wordt aangesneden. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1580 KiloJoules 376 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 0 gram 56 gram 0 gram |