culinaire
zaken
.nl
Mascarpone creme
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
200
15
4
3
3
gram
eetlepel
stuks
stuks
eetlepel
kaas (Mascarpone)ingrediënt info
suiker
wafel
ei (kip)ingrediënt info
rum
Berei-
ding
Splits de eieren. Klop de eidooiers met de suiker in een kom lichtgeel en schuimig. Roer de mascarpone door het mengsel en maak het geheel op smaak met rum of cognac. Klop de eiwitten in een kom stijf. Schep de stijfgeslagen eiwitten voorzichtig door het dooier-mascarponemengsel. Verdeel de creme over de glazen schaaltjes en laat hem in de koelkast door en door koud worden en opstijven. Serveer de mascarponecreme gegarneerd met een wafeltje.
Voedings-
waarde
Energie1981 KiloJoules
472 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
49 gram
8 gram
0 gram