culinaire
zaken
.nl
Fusilli met wijting en tomatensaus
(Wijting vervangen door: kabeljauw, schelvis of koolvis)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
600
600
5
150
1.20
1
gram
gram
deciliter
gram
deciliter
eetlepel
wijting
pasta (fusili) ingrediënt info
saus (tomaten-)
kaas (belegen)
room (zuur)
boter (room-)
Berei-
ding
Vet een magnetronschaal in met een beetje boter. Snij de wijting in stukjes en meng deze met de tomatensaus, de zure room en de gekookte paste. Schep dit alles in de schaal. Bestrooi de pasta met de geraspte kaas. Dek de schaal af, maar sluit deze niet helemaal. Laat de macaroni in 15 minuten op de hoogste stand (of iets langer op een lagere stand) gaar worden. Draai de schotel tussentijds 3 keer een kwartslag.
Voedings-
waarde
Energie1434 KiloJoules
341 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
15 gram
14 gram
3 gram
Ontwerp en layout culinairezaken.nl
zaterdag 27 november 2004 - 13:24.