culinaire
zaken
.nl
Lasagne-rol met roerei en tomaat
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
4
4
3
1
-
-
300
100
100
5.50
40
10
eetlepel
stuks
stuks
eetlepel
naar smaak
naar smaak
gram
gram
gram
centiliter
gram
gram
saus (spagetti-,pot)
pasta (lasagne,wit) ingrediënt info
ei (kip)ingrediënt info
peterselie ingrediënt info
peper ingrediënt info
zout
ratatouille (blik)
tomaat ingrediënt info
kaas (room-)
melk ingrediënt info
kaas
boter (room-)
Voor-
berei-
ding
Rasp de kaas.
Berei-
ding
Lasagna (voorgekookt) koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen tomaten halveren, zaadjes verwijderen en in stukjes snijden. Door spagettisaus roeren.

Grill op hoogste stand voorverwarmen. Intussen eieren loskloppen met 2 eetlepels melk, zout en peper. In koekepan boter smelten. Eimengsel toevoegen. Al roerende zachtjes laten stollen. Roomkaas zacht roeren met 2 eetlepels melk. Roerei erdoor mengel.

Ratatouille circa 2 minuten verwarmen. In vergiet lasagna snel onder koud water afspoelen en laten uitlekken. Lasagna bestrijken met roerei mengsel en oprollen. Ovenschotel invetten. Ratatouille over bodem verdelen. Lasagnarollen erover verdelen. Bestrooien met kaas. In midden van grill kaas in circa 5 minuten laten smelten. Lekker met broccoli.
Voedings-
waarde
Energie1206 KiloJoules
287 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
21 gram
14 gram
1 gram