| culinaire zaken .nl | Kalfsoesters | |||
| Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Nederland | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 Bereiding : 00:05 | |
| Indelingen | Snel | |||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 400 60 4 - - | gram gram stuks naar smaak naar smaak | champignon  margarine kalfsoester  peper  zout | ||
| Berei- ding | Maak de champignons schoon en snij deze in zeer dunne schijfjes. Blancheer de champignons 1 minuut. Laat ze goed uitlekken. Bestrooi de kalfsoesters met peper. Bak deze in de margarine in 2 minuten aan beide kanten bruin en voeg vervolgens de geblancheerde champignons toe. Maak de kalfsoesters op smaak met wat zout. | |||
| Voedings- waarde | Voedingswaarde per portie | Energie | 1193 KiloJoules 284 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 1 gram 24 gram 3 gram |