culinaire
zaken
.nl
Kalfskoteletten met salie
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1
50
4
2
2
-
-
deciliter
gram
stuks
eetlepel
eetlepel
naar smaak
naar smaak
marsala
boter (room-)
kalfskoteletingrediënt info
salie (vers)
bloem ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Wrijf de kalfskoteletten in met zout en peper en wentel ze door de bloem. Verhit de boter in een koekepan. Roer de salie erdoor. Bak de koteletten op hoog vuur aan beide kanten bruin. Voeg de marsala toe en stoof de koteletten in 20-30 minuten zachtjes gaar. Voeg af en toe een scheutje water toe. Lekker met spaghetti met wat pesto en spinazie met rozijnen en pijnboompitten.
Voedings-
waarde
Energie1907 KiloJoules
454 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
9 gram
43 gram
1 gram