culinaire
zaken
.nl
Kalfsbiefstuk met bramensaus
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
150
1
50
30
4
-
-
gram
deciliter
gram
gram
stuks
naar smaak
naar smaak
braam
bouillon
boter (bak-)
boter (room-)
kalfsbiefstuk ingrediënt info
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Pureer en zeef de bramen. Houd echter enkele mooi exemplaren apart. Verhit de bakboter in een koekepan en bak hierin de kalfsbiefstukken aan beide zijden bruin en gaar. Neem het vlees uit de pan en schenk de braadboter weg. Blus de pan met de bouillon en schenk hierbij al roerend de bramenpuree. Laat dit op hoge warmtebron 3 minuten inkoken en meng er dan de boter met kleine klontjes tegelijk door. Schep de saus over de kalfsbiefstukjes en garneer met verse bramen.
Voedings-
waarde
Energie1646 KiloJoules
392 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
2 gram
29 gram
2 gram